2
$\begingroup$

So when trying to load my account I get this error:

ibmqfactory._initialize_providers:WARNING:2020-08-16 17:47:17,410: Unable to instantiate provider for {'hub': 'ibm-q', 'group': 'open', 'project': 'main'}: "{'online_date': ['Not a valid datetime.']}"
ibmqfactory.load_account:WARNING:2020-08-16 17:47:17,411: No Hub/Group/Projects could be found for this account. 

I have tried changing the date format on my machine but other than that I'm lost.

$\endgroup$
3
  • $\begingroup$ So it works for other versions but fails for 0.20.0? I wasn't the close voter, but I do worry that others will close this question if it looks like it lacks details. $\endgroup$ – user1271772 Aug 17 '20 at 3:17
  • $\begingroup$ @user1271772 the error does not appear on older versions $\endgroup$ – Dinu Danut-Valentin Aug 17 '20 at 8:48
  • $\begingroup$ If you try to delete the saved credentials and re-save them, do you get this error? You can do this by running IBMQ.delete_account(), and then save them again by running IBMQ.save_account(<token>). Then you can try loading them again. $\endgroup$ – Matthew Stypulkoski Aug 17 '20 at 13:35
0
$\begingroup$

This looks like this issue: https://github.com/Qiskit/qiskit-ibmq-provider/issues/677

Can you verify the version of your qiskit elements by doing

import qiskit
print(qiskit.__qiskit_version__)
$\endgroup$

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.